Dagopvang
Het is in dierenhotel Dijkzicht ook mogelijk om uw huisgenoot, van een gezellig dagje in de hondencrèche te laten genieten.

Dit is de ideale oplossing voor mensen die een of meerdere dagen in de week niet thuis zijn door bv. hun werk, hobby of andere oorzaken en met het probleem van “wie laat de hond uit” te maken krijgen !

Het is dus mogelijk om vanaf 7.00 uur ’s morgens uw hond in vertrouwde handen af te geven aan de ervaren verzorgers van dierenhotel Dijkzicht. Uw hond wordt dan 4 keer een half uur uitgelaten in een van de 12 ruime speelweides die het gezellige hotel rijk is.

Maar ook is het mogelijk (als het gedrag het toelaat) om uw hond met meerdere crèche honden te laten ravotten in de hondenspeeltuin.
Een grote speelweide speciaal voor de dagopvang gasten ,een dolle boel !
Al vele mensen in de wijde omtrek maken gebruik van deze mooie oplossing en brengen hun hond een of meerdere keren per week, sommige al vanaf pup !
Omdat juist de harige gasten het hier zo leuk vinden, komen de mensen voordat deze naar hun werk gaan hun viervoeter graag brengen en kunnen deze tot 18.00 uur weer ophalen.

Omdat er bij dit hotel voor alle huisdieren steeds meer vraag ontstond om van de dagopvang gebruik te maken maar de mensen niet in de gelegenheid waren om de hond zelf te brengen of te halen door bv. met het hotel afwijkende openingstijden, is de BB TAX (beestenboel taxi) in het leven geroepen.
Deze dierentaxi haalt tussen 6.30 en 8.30 uur de hond bij u thuis op en zorgt voor het vervoer naar het hotel waar hem weer een fijne dag staat te wachten.
Ook kan hij natuurlijk weer thuis gebracht worden. (tussen 17.00 en 18.00 uur)
De kosten voor deze ritjes zijn in overleg.

Bij interesse in deze service neem contact met ons op voor de prijzen.
Dierenhotel Dijkzicht
Rijndijk 2A
3962 MX Wijk bij duurstede
Telefoon : 0343 - 572272
Email adres : info@dijkzicht.com

Dol Dagje Dijkzicht Vaste Bezoekers

We hebben een brief meegegeven aan de klanten die hun hond regelmatig in de dagopvang brengen.
Hierin wordt gevraagd naar hun ervaring met deze service.
Deze ervaringen willen we ook plaatsen op de site, samen met een foto van de hond.

De eerste teksten zijn al gekomen nu maken we nog foto's en plaatsen deze vaste bezoekers dan hier.

Dol Dagje Dijkzicht Brief Downloaden

Klik op afbeelding om te openen.

Bella

Iedere woensdag ochtend ga ik met mijn baasje naar de hondencreche Dijkzicht in Wijk bij Duurstede. Ik kom er al jaren.
Zodra mijn baasje de dijk op rijd, word ik altijd heel vrolijk. Ik weet dan dat ik naar de dagopvang ga!
Hoera, dikke pret. Spelen met mijn vriendjes en vriendinnetjes. Ik word liefdevol opgevangen door Tanja, Rob of andere medewerkers. Ik vergeet mijn baasje gedag te zeggen, ik hol gelijk naar mijn vriendjes.
Aan het eind van de dag ben ik moe gespeeld, en vind ik het ook weer fijn om naar huis te gaan.
Eerst een hapje eten, om daarna de rest van de avond lekker te dromen van de leuke dag.

Bella.

Gitta

Vanaf het moment dat wij onze mooie Duitse Herder Gitta hebben, maken wij gebruik van de dagopvang. Zij gaat er drie maal per week naar toe, het is een uitkomst voor ons, maar helemaal voor haar.
Het begint thuis al voordat we gaan, onderweg en eenmaal aangekomen op de parkeerplaats, zoveel enthousiasme om weer een "dol dagje Dijkzicht " te gaan beleven!
Gitta vindt het fantastisch om in de roedel buiten te spelen, en lekker uit te rusten. Ook geniet ze van de persoonlijke aandacht en verzorging. Tenslotte vinden wij de service met de BB (beestenboeltaxi ) erg fijn. Als wij een keer niet in de gelegenheid zijn om haar te brengen of op te halen, wordt ze thuis opgehaald of thuis gebracht.
Kortom wij als baasjes van Gitta vinden Dierenhotel Dijkzicht fantastisch!!

Django

Onze hond Django is bijna 14 jaar en vanaf dat hij als pup bij ons is brengen we hem naar de dagopvang van dierenhotel Dijkzicht. In alle stadia van zijn leven (pup, volwassen hond en senior) werd en wordt Django uitstekend verzorgd door Tanja, Rob en Marcel. Dijkzicht is voor ons een heel vertrouwd adres en Django gaat er met veel plezier naar toe. Als senior mag hij samen met andere oudjes in een speelweide en eenmaal weer binnen in de behaaglijke binnenruimtes kan hij heerlijk slapen. Op deze wijze kan hij in een roedel leven en komt hij als senior ook aan zijn rust toe.

We waarderen het enorm dat Dijkzicht zo flexibel is en maatwerk kan bieden. Wij brengen Django op de dagen dat we beiden werken rond kwart over 7 en halen hem tussen 17 en 18 uur weer op. Als de werkzaamheden op ons werk uitlopen of als er een file staat op weg naar huis dan kunnen we altijd even bellen met de vraag of Django thuisgebracht kan worden. Op deze wijze kunnen we werk en de zorg voor onze hond uitstekend combineren. Ook is het erg handig dat we het voer voor Django bij Dijkzicht kunnen bestellen.
Door de dagopvang van dierenhotel Dijkzicht hoeft onze Django nooit lange tijd alleen thuis te zijn en wij zijn verzekerd van liefdevolle en deskundige zorg.

Henk en Macheline

Bo

In 2006 kwam onze Bo vanuit Spanje naar Nederland. Geen leuke jeugd gehad en in Nederland al snel meer dan gehecht aan zijn nieuwe baasjes. Met bijpassende verlatingsangst....
Bo alleen thuis laten op de 2 dagen in de week waarop wij beiden werken bleek daardoor geen optie, gelukkig bleek dagopvang bij Dijkzicht de oplossing. Alleen in een kennel vindt Bo helemaal niets, maar gelukkig zijn er altijd gezellige hondjes aanwezig om de kennel mee te delen.
Intussen is Bo 12 jaar en gaat hij nog steeds met veel plezier naar Dijkzicht, bij het de dijk oprijden begint hij al te blaffen. Wel moet hij tegenwoordig 's avonds op tijd zijn mand in om uit te rusten van een dagje veel spelen!

Groeten,
Klaas de Jong en Irma Jelsma

Elvis

Elvis is een hond met een verleden.
Hij komt uit het asiel en is nooit goed gesocialiseerd met andere honden.
Omdat wij beiden werken zijn we afhankelijk van dagopvang, maar in het begin maakte we ons wel zorgen of Elvis het daar goed zou doen.
Onze zorgen waren ongegrond, hij is daar in professionele handen en dat merken wij. Tanja kan ons precies vertellen hoe Elvis in elkaar zit en Elvis is dol op haar.
's ochtends gaat hij kwispelend mee en 'savonds heeft hij eigenlijk nog geen zin om thuis te komen. Zo fijn heeft hij het daar!
Voor ons een hele geruststelling en luxe, hij wordt opgehaald en thuisgebracht met de taxi. Verder zijn ze erg flexibel, ik heb 's ochtends weleens gebeld omdat ik die dag opvang nodig had. "geen probleem" was het antwoord.
Al met al zijn wij hele blije baasjes met misschien wel een blijer hondje.

Ps: einde van het jaar, als iedereen zijn kerstpakket krijgt komt ook Elvis thuis met een pakketje. Wat daar inzit laat zich raden :-)

Marc en Suzanne.

Zara

Lieve baasjes van andere hondenvriendjes, Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Zara, een vrouwtjes Beagle en kom al 8 jaar bij Dierenhotel Dijkzicht!

De ene keer om een tijdje te logeren in dit heerlijke hotel als mijn baasjes op vakantie zijn. Dit is ook voor mij vakantie: bij het rijden op de dijk, weet ik het al: mijn staartje begint te kwispelen! Bij aankomst ( net als in een echt hotel) word ik vriendelijk welkom geheten door Tanja,Rob of Marcel. Ik kan er heerlijk met andere vriendjes spelen,wordt goed verzorgd van eten en drinken en wij hebben een fantastisch uitzicht! Als ik naar huis ga, ben ik mooi geborsteld en lekker ruikend wordt ik dan weer meegegeven aan mijn baasjes!

De andere keer, omdat mijn baasjes een beetje "omhoog" zitten en een dagje niet voor mij kunnen zorgen! Dan is Tanja altijd de reddende engel!! Voor mij natuurlijk weer een feestje... spelen met de andere honden, dollen met Marcel etc etc.
Als ik 's-avonds weer thuis kom, zoek ik moe maar zeer voldaan mijn mandje weer op. Mijn baasjes merken dan dat ik een heerlijk dagje gehad heb, want.......ik lig dan nog zicht-en hoorbaar in mijn dromen na te genieten!

Conclusie: voor mij bijna een 2e thuis!!

Woef,
Zara

Diesel

Onze Diesel, een heel eigenwijze Akita Inu (denk aan de film "Hachi" met Richard Gere), gaat al vele jaren een dag in de week "naar school", d.w.z. een dagje Dijkzicht. Het is ooit begonnen met een noodzakelijke oppas situatie, maar toen zagen we hoezeer hij het daar naar zijn zin had, dat we besloten hem dat elke week te gunnen.

Dat hij het daar heel erg naar zijn zin heeft blijkt onder andere als we, al lopend met hem in de stad, een van zijn 'oppassers' tegenkomen. Lang voordat wij het zelf in de gaten hebben begint Diesel al heel enthousiast te reageren en als we dichterbij zijn begroet hij met veel kabaal zijn vriend(in). Omstanders denken dan soms dat er iemand wordt aangevallen, maar wij en met name Marcel weten wel beter. Hij is gewoon hartstikke blij!

's Ochtends als hij wordt opgehaald zit hij altijd heel trouw achter de voordeur te wachten totdat hij het geluid van de hem bekende auto hoort. Enthousiast en soms met veel lawaai begroet hij dan degene die hem ophaalt en gaat vol vertrouwen en verwachting in de auto zitten. Evenzo blij en enthousiast is hij als hij 's avonds weer wordt teruggebracht. Soms mag hij zelfs voorin de auto zitten. Dat vindt hij prachtig, maar bij huis klimt hij dan bijna over de chauffeur heen om zo snel mogelijk weer bij zijn vrouwtje en baas te kunnen zijn.

Het is fantastisch m te zien hoe Diesel het bij Dijkzicht naar zijn zin heeft en ook om te ervaren hoe gek de mensen van Dijkzicht op Diesel zijn.

Groet, Jan & Inka Baesjou

Sammy

Wegens overplaatsing van mijn werk zocht ik voor Sammy een dagopvang in de buurt van mijn huis of van mijn werk.

Even gegooled en daar was" dijkzicht". 's morgens breng ik Sammy en in de middag haal ik hem weer op. Altijd vrolijk en lekker moe gaan we weer richting Harderwijk. Mooi dat dat dijkzicht er is en ik kan het iedereen aanraden die een goede en betrouwbare opvang voor je grote vriend zoekt. Ook voor vakanties of weekendjes weg is dit een echte aanrader.

Monique